24 óra az új közmédiával

  • Ismét itt a 444 hagyományos, a Genfi Egyezmény által brutalitása miatt betiltott emberkísérlete: képesek vagyunk egy teljes napot eltölteni a közmédiát fogyasztva? Ráadásul azzal a közmédiával, amely épp most újul meg. Vajon sikerül a magyar focira elszórt pénznél is többet eltapsolva valami még szarabbat létrehozni? Egyetlen percről sem maradunk le!
  • A 2014-es közvetítésünk itt van, most viszont még nagyobb izgalmakra lehet számítani. Március 15-től a Duna lett az m1, az m1 lett e nemzeti hírtévé, az m2 esti sávjában pedig elindul a Petőfi TV, amivel a közmédia a fiatalokat próbálja vizuálisan torkon ragadni. 
  • A teljes kínálat: m1, m2, m3, Duna tv, Duna World, Kossuth, Petőfi, Bartók, Dankó, Duna World rádió, Parlamenti adások, mediaklikk.hu, hirado.hu, petofilive.hu, skoffelza.hu, urbanusblog.hu, mozgasterblog.hu, latoszogblog.hu, messzelatoblog.hu, gazdablog.hu a teljes közszolgálati médiaportfólió, de már elég nehéz követni, mire megy el az adófizetők pénze.
  • 2015-ben konkrétan 80,5 milliárd forintot költünk a közmédiára. 
  • Üdvözöl mindenkit a két műsorvezető, Bede Márton és Herczeg Márk. A megirom@444.hu címen várunk minden észrevételt. 

Egyféleképpen lehetne még javítani az m1 műsorát

Ha lenne egy félórás műsor minden reggel, amiben azt beszélnék meg meteorológusok és fideszes celebek, hogy milyen volt előző nap az idő.

Keresztes Ildikó kábé annyira van készen, mint a kopasz Britney

Értem, hogy ő a női Ákos, ezért kötelező folyamatosan szerepeltetni a közmédiában, de ez mindenkinek kínos. Remélem egyszer összejön a Hevér Lóránt-Keresztesi Ildikó közös fellépés is.

Miközben megy a Ridikül, az m2-n ez látható

És ez válasz is a kérdésemre, hogy mi lenne egy műsor címe, amiben férfiak arról beszélnének, hogy mit néznek meg rajtuk a nők.