https://img.444.hu/provokatorok.jpg

Itt a lehetőség, hogy a Fidelitas házmestere legyen. Ha provokátort lát, jelentsen!

2015 március 18., szerda 10:22
718

Csodálatos Fidelitas közleményt hozott le az MTI, szó szerint átvesszük:

A Fidelitas "provokátorfigyelő" csapatot alakít - közölte a Fidesz ifjúsági társszervezetének elnöke szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón. "Nem szeretnénk, ha a baloldal hétvégihez hasonló húzásaiból hagyomány lenne" - mondta Böröcz László, utalva a március 15-i állami ünnepségen történtekre.

"Provokátorfigyelő" csapatuk megalakítását azzal indokolta: "mindenkinek joga van tudni, kik azok a baloldali provokátorok, akik szét akarják verni" mások rendezvényét. A Fidelitas vezetője arra kért mindenkit, "aki provokátorokat ismer fel", küldje el nevüket, képüket a

provokatorfigyelo@fidelitas.hu

címre, ők pedig közzéteszik.

marc15-sosavasbacsi2

Böröcz László ezt "tudásbővítő, ismeretterjesztő" szolgáltatásnak nevezte. Koncz Zsófia, a Fidelitas országos alelnöke is arról beszélt, hogy vasárnap a március 15-i állami megemlékezésen provokátorok jelentek meg, "civilnek állították magukat, de valójában szélsőséges, baloldali pártaktivisták voltak". Szavai szerint ezek az emberek "ordibálásukkal, sőt tettlegességig fajuló agresszivitásukkal" több tízezer család békés ünnepét akarták tönkretenni.

Ez a viselkedés méltatlan az ünnephez és a magukat normálisnak tartó baloldali pártokhoz is fogalmazott.

A provokatorfigyelo@fidelitas.hu emailcím majdnem akkora királyság, mint a legendás nyugdijaspanasz@kdnp.hu.

Böröcz "öttrafikos" László a sajtótájékoztatón megjegyezte, hogy az ilyen típusú „tudásbővítő és ismeretterjesztő” szolgáltatás nem új műfaj, ezzel az eszközzel élt korábban a cink.hu, a 444.hu, illetve az atlatszo.hu is.

Fogalmunk sincs a bőszen házmestertempózó pártszolga mire célozgat itt a portálokkal kapcsolatban, egészen biztos, hogy a 444 - és legjobb tudomásunk szerint az Átlátszó és a Cink - soha sem szólított fel senkit arra, hogy "jelentsen" valamit, ahogy a hozzánk érkező személyes adatokkal sem tervezünk visszaélni. Böröcz László összetéveszt minket a Kuruc.infóval. A provokátorfigyelőnek amúgy Facebook oldala is indult, érdemes reppenteni a like-ot, mert parádés tartalom és magasröptű kommentcsata várható.

Az első remek plakát el is készült:

Provokatorfigyelő. Forrás: utilitywarrior

 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt