Anton Kraft, a világ legerősebb törpéje feleségül vesz egy 190 centis transznemű nőt

A 132 centis Anton Kraft testépítő, aki azt állítja, hogy ő a legerősebb ember a világon, minthogy a saját súlyának a négyszeresét ki tudja nyomni.

A dán származású, de már Floridában élő 52 éves fehér férfi most bejelentette, hogy fél év járás után feleségül veszi a fekete barátnőjét, China Bellt, aki 190 centiméter, és férfinak született, de átoperáltatta magát.

Mint mondta, szeret együttlenni egy transznemű nővel, hiszen az, amiért férfi testbe született, mindent megtesz azért, hogy nőies legyen. Szerinte azok a nők, akik nőknek születtek, nem fordítanak elég időt a külsejükre.

A barátnője pedig azt mondta, nagyon imponál neki, hogy a pasija gyúr, pedig Anton Kraftot már figyelmeztették az orvosok, hogy a szervezete nem fogja bírni, és a szíve bármikor felmondhatja a szolgálatot. Anton Kraftot ez nem zavarja („Csak az első a győztes, a második helyezett a vesztesek között az első!”), azt mondta, valószínűleg túlkompenzál, de már amúgy is ötször majdnem meghalt, fulladástól ablakon kiesésig minden megvolt már neki.

(via Daily Record)