Háromkilós péniszt növesztett magának egy német úr

Micha Stunzcal a német VICE készített videóanyagot. Stunz arról nevzetes, hogy gigaméretűre fújatta fel péniszét és heréit, hogy aztán belássa: a szex már nem is okoz neki örömöt, ráadásul komoly egészségügyi kockázatokkal kell szembenéznie.

Stunz úr

A 45 éves Stunz évekkel ezelőtt beleszerett egy péniszpumpába, és úgy érezte, nagyobb kell neki abból, amiből a természet nem adott neki eleget. Mivel a pumpa csak ideig-óriáig volt képes elégedettségérzéssel eltölteni, több szilikoninejckióval elérte, hogy egy háromkilós, 22 centi hosszú és 7 centi széles pénisze legyen.

"Mondták már, hogy inkább egy seggre vagy egy szájra hasonlít"

Mesélte Stunz a Vice-nak, és azt is bevallotta, kevesebb örömérzetet jelent ezzel a szerszámmal a szex, mint korábban. A hagyományos szexnek mindenesetre búcsút kellett intenie, viszont legalább már nem kell megjátszania magát mások előtt.

Stunz úr a nehézségek ellenére - pl. csak ülve tud pisilni - még mindig úgy gondolja, jó döntés volt a pénisznagyobbítás, mert általában mégiscsak jobban érzi magát az életben.  Pedig annak ellenére, hogy imádja a szolgaszexet (bondage), kifejezetten sármosnak tartja magát. (Vice/Mirror)

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.