Megrohanták a Quaestor-károsultak a Károly körúti irodát

gazdaság
2015 április 15., 08:49

Sorban állnak az emberek néhány Quaestor-fiók előtt, miután a felügyeleti biztos, az egyébként sokat kritizált Szombati Zsigmond a következőt írta nekik:

"A QUAESTOR központjában 1132. Budapest, Váci út 30. sz. alatt ügyfélszolgálat nem működik, így ott nem áll módjukban egyenleget egyeztetni. Amennyiben Ön még nem kapott semmilyen úton megkeresést, kérjük keresse fel irodáját személyesen, vagy telefonon az alábbi elérhetőségeken. Abban az esetben is ez a teendő, ha megkapta megkeresésünket, de az abban foglaltak nem mutatnak egyezőséget az Ön nyilvántartásával."

A felügyeleti biztos megadott néhány címet, ahova a károsultak elmehetnek egyenleget egyeztetni, többek között a Károly körúti irodát.

q astoria 1q astoria 2

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.