Csomagot kaptunk Kodiaktól, és nem fogod elhinni, mi volt benne

játék
2015 április 16., 12:03
comments 99

A nap legkellemesebb meglepetése: jött a szerkesztőségbe egy hosszúkás, titokzatos csomag Kodiaktól, az élő Counter-strike legendától:

kodi_csomag

Mi pedig úgy vetettük rá magunkat, mint elkeseredett CT az utolsó pillanatban a ketyegő bombára, kezében a difuse kittel.

Ez volt benne:

kodiak

Három egérpad, egy nagy és két kicsi, és én persze rögtön rávetettem magam a legnagyobbra, ami akkora, mint egy kempingasztal. Úgyis rég meg akarok tanulni AWP-zni. Az asztalomon egyelőre nem fér el, de takarítok egy kicsit, és meglesz az.

Köszönjük, Mester!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.