Orbán Szijjártó miatt húzta meg a vádliját

POLITIKA
2015 április 27., 05:07
comments 51

Folytatja bulvárkörútját a miniszterelnök: legutóbb a Story magazinban sikerült egy 2009-es cikket lehozni újra, hogy mennyire nagy a szerelem Anikó asszonnyal, hétfőn a Blikkben olvashatjuk azt Orbánról, hogy

meghúzta a vádliját.

11159908_10153221014546093_6549816767750050738_o

Az egészre úgy derült fény, hogy szombaton Orbán ott volt Telkiben a Csányi alapítvány 10 éves szülinapján, de nem húzott mezt és nem focizott a gyerekekkel, sem Áder Jánosékkal. A Blikk rá is kérdezett, hogy hogy nem?

" Sajnos sérült vagyok. Szijjártó Péterrel lábteniszeztem a Puskás Akadémián, amikor a külügyminiszter úr hosszan tette vissza a labdát. Én próbáltam elérni, de a vádlim meghúzódott. Még egy darabig pihentetnem kell az orvosok szerint, de alig várom, hogy újból focizhassak."

Ezután Orbán tanácsot adott az 1998-as vébé gólkirályának, Davor Sukernek, aki szintén részt vett a szombati ünnepségen, idézzük:

"Nézd, Davor, így kell gólt rúgni – majd becsavarta a labdát a miniszterelnök. "

(Blikk)

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.