Orbán Viktor nem tervezi bevezetni a halálbüntetést

POLITIKA
2015 április 30., 13:51
comments 114

Lázár János mondta el sajtótájékoztatóján, hogy Orbán Viktor ma délután beszélt az Európai Parlament elnökével, Martin Schulzzal, és tájékoztatta arról, hogy Magyarországon "vita van a halálbüntetésről", de ugyanakkor nem tervezi ezt bevezetni az országban. Csupán vitatkozni róla, de a kormány be fogja tartani az EU jogait. Korábban Lázár is sokat beszélt a kérdésről, ő maga kifejezetten halálbüntetés-párti, ugyanakkor egyelőre szerinte sincs másról szó, mint hogy beszélgessünk erről. Majd felszólította a Jobbikot, hogy ne használják fel a kérdést pártpolitikai célokra.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.