Előállították a lombardos embert

bűnügy
2015 május 5., 8:43
comments 23

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai ma előállítottak egy embert a Lombard Kézizálog Zrt. ügyével kapcsolatban. Az intézkedés előtt a nyomozók házkutatást tartottak a férfi lakhelyén, és a vagyon-visszaszerzési intézkedéseket is megkezdték – írja a police.hu. Majdnem egy hónapja jelentette fel magát a pápai focit is támogató Lombard-csoport egyik cége, a záloghitelezéssel foglalkozó Kézizálog Zrt. Azóta kiderült, hogy a Lombardnál nagyjából 4 milliárd forintot csaltak el, a közelmúltbéli botrányokkal ellentétben itt nem kisbefektetők a károsultak, hanem a Lombardnak hitelező bankok.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt