Előállították a lombardos embert

bűnügy
2015 május 05., 08:43

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai ma előállítottak egy embert a Lombard Kézizálog Zrt. ügyével kapcsolatban. Az intézkedés előtt a nyomozók házkutatást tartottak a férfi lakhelyén, és a vagyon-visszaszerzési intézkedéseket is megkezdték – írja a police.hu. Majdnem egy hónapja jelentette fel magát a pápai focit is támogató Lombard-csoport egyik cége, a záloghitelezéssel foglalkozó Kézizálog Zrt. Azóta kiderült, hogy a Lombardnál nagyjából 4 milliárd forintot csaltak el, a közelmúltbéli botrányokkal ellentétben itt nem kisbefektetők a károsultak, hanem a Lombardnak hitelező bankok.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.