„Hello dictator!” – így köszöntötte Juncker Orbánt

eu
2015 május 22., 11:06
comments 220

Már megint elviccelték a barna esőt! :-(

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke kirobbanó formában van, és Rigán az EU-s csúcstalálkozón megvillantotta a híres luxemburgi humorát.

TUSK, Donald; Orbán Viktor; JUNCKER, Jean-Claude

Most ugyan nem húzta maga után Orbán Viktort, de az AFP szerint egy tréfásnak szánt „Hello dictator!” köszöntéssel üdvözölte a miniszterelnököt, aki nem csoda, hogy kinyújtotta rá a nyelvét. (Update: kiderült, mi volt erre Orbán válasza.)

photo_camera Fotó: Janek Skarzynski / AFP

A bukott luxemburgi miniszterelnök lett EB-elnök, aki imádja felrúgni a diplomácia íratlan szabályait, most sem csak Orbánt szívatta:

photo_camera Johannes Hahnnal, az Európai Szomszédságpolitika biztosával (Fotó: Janek Skarzynski / AFP)
photo_camera Alekszisz Ciprasz görög miniszterelnökkel (Fotó: Janek Skarzynski / AFP)

(Euronews)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.