Erre az óriási helyhiányra hivatkozva nem engedtek be minket Orbán beszédére

politika
2015 május 29., 07:20
comments 317

Mint írtuk, a Polgári Magyarországért Alapítvány hivatalos indoklása szerint létszám-kapacitás miatt nem mehettünk be tudósítani Orbán Viktor mai beszédére. Nem csak mi jártunk így: a Klubrádió, a Népszava, de még a Hócipő sem mehetett el, szintén azért, mert állítólag nem fértek volna el.

Egy helyszínen lévő riporter viszont elküldte nekünk ezt a fotót, amin látszik, hogy Orbán Viktor a Budapesti Történeti Múzeum belső udvarán tartja a beszédet, és a fotósok meg az operatőrök egy kijelölt helyen figyelhetik a beszédet:

orbán beszéd 01

Azok a sajtómunkások pedig, akik nem fotóznak vagy videóznak, a második emeleten, a sajtónak kialakított helyről nézhetik a miniszterelnököt. Mint látszik, nincsen akkora tumultus, hogy az statikailag próbára tenné az épületet, magyarul lazán elfértünk volna:

orbán beszéd 02

Nem ez az első ilyen eset.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.