link Forrás

Kocsis Máté: Felmerült, hogy legyen a Pride a Nagybani Piac parkolójában

POLITIKA
2015 május 30., 09:38

A Napi Gazdaság Cpont című műsora legújabb, totál értelmetlen része a nagy politikai súllyal bíró Ungár Klárával és melegvádjával foglalkozik, merthogy Ungár szerint Kocsis Máté és Szájer József meleg. A Cpontban Kocsis kijelenti, hogy

"Nem vagyok buzeráns."

Majd bedobja a gumicsontot: szerinte a Fővárosi Közgyűlésben már többször felmerült, hogy nem kéne engedélyezni a Pride-ot, mert nem szabad

"ilyen provokatív eseményt világörökségi környezetben, az Andrássy úton tartani."

Szerinte a Nagybani Piac parkolója ideális helyszín lehetne. Persze rögtön beismeri, hogy ha akarna se tudná máshol megrendeztetni az eseményt, mert az a gyülekezési jog hatálya alá esik.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.