Nyerges Zsolt Szolnokról Amerikába megy

politika
2015 május 30., 05:05

Elterjedt a közelmúltban a pletyka Szolnokon, hogy Simicska Lajos üzlettársa, a Közgép Zrt. vezetője elhagyja az országot, és Amerikában kezd új életet, írja a Népszabadság. Egyesek azt is tudni vélik, hogy Nyerges Zsolt már meg is vásárolt egy tengerentúli szállodaláncot, és magyarországi érdekeltségeit pedig árulja. A Szolnokon élő milliárdos a Népszabadságnak elmondta, hogy

"a történetből egyetlen motívum igaz: valóban az USA-ba költözik a családom, de mindössze egyetlen évre, mert mindkét gyerekünk egy ottani iskolában fog eltölteni egy tanévet. Fontosnak tartjuk a nyelvtudást, s azt, hogy más közegben is megméressék magukat."

Nyerges megerősítette, hogy semmilyen más tevékenységét, és hazai érdekeltségét nem érinti a költözés. Szolnokon elterjedt az a mendemonda is, hogy könyvelők garmadája dolgozik azon, hogy a milliárdos vagyonát kimentsék az országból.

photo_camera MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Vajon véletlen, hogy pont akkor röppenek fel ilyen pletykák, mikor Orbán Szolnokra készül a Modern Városok Programmal?

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.