Ha magyarországra jössz,
nem veheted el a magyarok munkáját
Nemzeti konzultáció a bevándorlásról és a terrorizmusról

Készíts óriásplakátot az idegengyűlölő nemzeti konzultációnak!

POLITIKA
2015 június 03., 13:44
comments 780

Egészen hihetetlennek tűnik, de úgy tűnik, a magyar kormány tényleg elindítja gyalázatosan uszító óriásplakát-kampányát. Ez egyfelől szégyen. Másfelől pedig remek lehetőség annak bemutatására, hogy lehetett volna ezt jobban/viccesebben/vagy akár sokkal rosszabbul is csinálni. A fenti képen tied a pálya, csak a "Ha Magyarországra jössz,..." felütés fix, utána írhatsz bármit. Például ezt:

nemzeti konzultacio

Szóval készítsd el a magad óriásplakátját, és küldd el nekünk a megirom@444.hu-ra! A legjobbakat nemzeti konzultációra bocsájtjuk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.