Bevándorlás: Hasznos térkép plakátrongálóknak és -ragasztóknak

Tbg
időjárás
2015 június 06., 17:41

Felpörgőben a bevándorlóellenes kormányzati kormány elleni civil aktivizmus.

Olvasónk interaktív térképet készített, amelyen be lehet jelölni, hova kerültek már ki a kormány bevándorlóellenes plakátjai. Ha esetleg rongálás céljából keresi fel a helyszínt, azt is be lehet jelölni, hogy az adott plakát ép-e még, vagy sem.

Hasonló, de szöveges bejelentő alkalmazást készített a tavalyi netadós tüntetések egyik szervező csoportja, a Nem Némulunk El is.

Korábban pedig hírt adtunk arról, hogy az egyik magyar Munkáspárt a kettő közül kétezer forintot fizet minden megrongált plakát után.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.