Részletesebben is kifejtették a hazugságot, hogy a gonosz idegenek el akarják venni a magyarok munkáját

POLITIKA
2015 június 10., 06:43

Az unalomig ismert óriásplakátok után itt vannak a bevándorlózós sajtóhirdetések is. Természetesen az éppen állami pénzből felhízlalt Napi Gazdaságban bukkantunk az első példányra. Így végre észbe kapnak a kormánypropaganda azon olvasói, akik eddig nem nem voltak elég éberek, és potenciálisan áldozatai lehettek volna egy afgán munkahelytolvajnak.

bevandorlas2

A tökéletes hirdetésben egyetlen egy hibát vettem észre. Az EU ármánykodását nem a "telepítene" hanem az "állomásoztatna" igével tettem volna emberközelibbé.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.