Már a Mátyás téren is a bevándorlókkal van a baj

Budapest
2015 június 19., 16:58

Lakossági fórumot tartottak a Mátyás tér jövőjéről a Kesztyűgyár Közösségi Házban a Józsefvárosi Önkormányzat és a Józsefvárosi Magdolna Negyed Egyesület szervezésében. A kerület honlapja szerint jól körbejárták a témát, a lakók egy része a sportolási lehetőségeket bővítené, többen a közvilágításon módosítanának. De sajnos felmerültek a közbiztonságot érintő kérdések is

"főként a bevándorlók okozta problémákat (közterületi alkoholfogyasztás, hangoskodás) vetették fel a lakosok Asztalos Dávid rendőr főtörzsőrmesternek a környék körzeti megbízottjának,"

írja a jozsefvaros.hu.

Más nem iszik, nem hangoskodik. Csak a bevándorlók.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.