Puskás kolbászt dob piacra Mészáros Lőrinc

POLITIKA
2015 július 01., 13:15
comments 244

A felcsúti polgármester/sikeres vállalkozó/polihisztor nem csak új ásványvízüzletben pörög mostanában, hanem a sertésbizniszben is. A holnap megjelenő HVG-ben lesz egy cikk arról, hogy a Bakony Hús Kft. új termékekkel fog kijönni még idén. Többek között a

Puskás kolbásszal.

Igen, a

Puskás kolbásszal.

Nem elírás, Mészáros Lőrinc tényleg piacra készül egy

Puskás kolbász

nevű termékkel.

A cikkben lesz még sok szó Mészáros egyéb vállalkozásairól, például az épületiparból, de több állítást nem lőtt le előre a hvg.hu.

Puskás amúgy madridi visszavonulása után maga is próbálkozott a húspiacon, 1966-ban egy virsliboltot nyitott Madridban, ahova állítólag Bécsből importálta a virslit, és nem volt igazán jó kritikája a helynek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.