Figyelem, újabb óriásplakátok jönnek!

politika
2015 július 09., 05:37

Azt már tegnap lehetett tudni, hogy a köztévé 80 milliárdos átalakítása, az egymilliárdos idegenellenes nemzeti konzultáció és a 300 milliós plakátkampány után a kormány újabb 600 milliót költ propagandacélokra.

De azt, hogy mi a jóisten haragos térde kalácsa miatt kell ennyi közpénzt elkölteni a kormány eddigi sikereinek bemutatására, csak ma reggel árulta el Kovács Zoltán kormányszóvivő az M1-en:

Magyarországon az ellenzék tevékenysége indokolja ezt, amely "nettó hazugságokat, csúsztatásokat" is jelent.

A kormányszóvivő szerint az új kampány lényege, hogy elmondják:

a magyar reformok működnek, az ország teljesítőképessége megengedi, hogy az ország és minden állampolgár lépjen egyet előre.

A következő napokban kezdődő és szeptember végéig tartó kampányban a kormány egyebek mellett család- és adópolitikai intézkedéseket, életpályamodelleket akar bemutatni például

  • plakátokon,
  • a sajtóban
  • és internetes felületeken.

Stay tuned!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.