A többség nem akar kerítést a szerb határra

POLITIKA
2015 július 11., 11:54
comments 324

A Publicus Intézet reprezentatív közvélemény-kutatását csinált a Vasárnapi Hírek megbízásából

Ezer embert kérdeztek meg, és 56 százalékuk válaszolta azt: a szerb-magyar határra tervezett kerítés teljesen alkalmatlan arra, hogy megállítsa a menekülteket, így nem is építené fel azt. A Fidesz szavazók esetében a dolog nem így néz ki, ott többségben vannak azok, akik szerint a kerítést meg kell építeni.

Az is érdekes, hogy változott az emberek vélemény a bevándorlás-kivándorlás kérdéséről az elmúlt 2 hónapban.

Korábban  a kivándorlást tartották súlyosabb problémának a magyarok, ma viszont már a többség úgy látja, hogy a bevándorlás a nagyobb gond. Ebben a változásban nyilván több dolog is benne van a kormányzati plakátkampánytól a menekülők számának emelkedéséig.

(via)

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt