Egy magyar miniszter + egyszerre 4 közpénzes állás = $$PR0F1T$$$

életmód
2015 július 28., 09:05
comments 195

A Tumblren szedték össze, hogy micsoda egy munkakutya Trócsányi László igazságügyi miniszter.

Nézzük meg, hogy 2015-ös vagyonnyilatkozata alapján mit bír ez a csodalény!

  • Szegedi Tudományegyetem Nemzetközi és Regionális Tanulmányok Intézete - egyetemi tanár - az Intézet honlapja szerint igazgató - havi bruttó 350 ezer forint
  • Szegedi Tudományegyetem Alkotmányjogi Tanszék - egyetemi tanár - havi bruttó 232 ezer forint
  • Nemzeti Közszolgálati Egyetem - kutatóprofesszor - havi bruttó 328 ezer forint
  • Magyarország kormánya - igazságügyi miniszter - havi bruttó 1,1 millió forint

Trócsányi a 4 közpénzes állást ráadásul úgy tudja egyszerre vinni, hogy abból kettő ugye a fővárosban, kettő Szegeden van, 177 kilométer távolságban.

A miniszter azért nem vállalja túl magát, résztulajdonában lévő ügyvédi irodájában például szünetelteti a tevékenységét. Egy bölcs ember tudja hol vannak a határai, azokon nem megy túl.

Bárcsak még több ilyen kiváló ember építené a jobban működő Magyarországot, sokkal hamarabb elkészülne.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.