Szijjártó Péter beköltözött dunakeszi házába

bulvár
2015 augusztus 14., 02:25
comments 64

Több mint egy éve és négy hónapja vásárolta meg 167 millió forintért Szijjártó Péter szülei a dunakeszi házat. A vételre még Orbán is biztatta a külügyminisztert. A Bors újságírói jártak a helyszínen és úgy tűnik, hogy végre beköltözött a külügyminiszter az ingatlanba.

Szijjártó nem kötötte a Bors orrára, hogy pontosan mennyiért is újíttatta fel az épületet, de a beköltözést elismerte. A házon egyelőre nincsenek kamerák, csak egy tábla, hogy egy biztonsági cég őrzi az ingatlant. A szomszédok sem árultak el sok mindent, csak annyit, hogy Szijjártó udvariasan köszön, ha valakivel összefut az utcán. A helyi kisbolt helyett meg a közeli hipermarketbe jár.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.