Nincs meg a csűrdöngölő Robin Hood, aki Orbán Ráhel lagzijáról ellopta az okostelefonokat :-(

POLITIKA
2015 szeptember 1., 16:52
comments 293

A rendőrség befejezte az Orbán Ráhel lakodalmáról ellopott mobiltelefonok utáni nyomozást, de nincs meg a tettes – tudta meg az RTL Klub, ami szerint a rendőrség már hónapok óta lezárta az ügyet. A teljes riport:

Mint ismeretes, eltűnt 2 okostelefon a miniszterelnök saját lábon boldoguló lányának 2013-as házassákötése utáni lagzijáról, és a rendőrség 26 embertől vett dns-mintát az ügyben. A dns-vizsgálatokra közel 10 millió forintot költöttek el, és tucatnyi nyomozó dolgozott az ügyön – mondta az RTL Klub, ami az ORFK-t is megkereste, de az adásig nem kapott választ.

Lassan két éve nem tudjuk, hogy egyáltalán kinek a mobilját lopták el: volt szó arról, hogy Orbán Ráhel barátnőinek telefonját, de felmerült az is, hogy az Iphone inkább az egyébként technofób imidzsű, a lagzin valószínűleg éppen a csűrt döngölő Orbán Viktoré, ami legalább megmagyarázná, hogy a nyomozásra tavaly júliusban miért csoportosítottak át 146 millió forintot a kormány rendkívüli kormányzati intézkedésekre szánt tartalékából.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt