16 balhézó ultrát állítottak elő a rendőrök

2015 szeptember 4., péntek 2:11
105

Ultrák randalíroztak az éjjel Budapest belvárosában, a Deák tér és az Erzsébet tér környékén. A BRFK hajnalban azt közölte, hogy 16 embert garázdaság miatt állítottak elő, további egy személyt pedig azért, mert egy intézkedő rendőrt is fellökött. A hivatalos személy ellen elkövetett erőszak ügyében készített iratokat a rendőrség az illetékes ügyészség felé továbbítja.

Pénteken 0:10 körül Budapesten a VII. kerület Dob utca irányából az V. kerület Erzsébet tér felé tartva egy kb. 100-120 főből álló csoport tagjai randalírozni kezdtek, és hanggránátokkal (magyarul petárdákkal) zajt okoztak – közölte a rendőrség.

A csoport tagjai közül többen a kiérkező rendőrök felé kukákat és a közeli szórakozóhelyekről elhozott székeket meg italos üvegeket dobáltak, több rendőrautóban kárt okoztak. Több kocsi szélvédőjét betörték, a kereküket kiszúrták.

A környéket sokáig lezárta a rendőrség.

Az MTI úgy tudja, hogy nemcsak a belvárosban, hanem a Városligetben is volt összecsapás a két tábor között, de ezt a rendőrség nem kommentálta.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt