Semmi sem hiányzott jobban a magyar embereknek, mint egy film Bihari Viktória és Csuja Imre főszereplésével

2016 május 15., vasárnap 14:28
128

Ez most olyan volt, mintha Oravecz Nóra vagy Coelho írta volna

- írtad talán már te is lenézően valamelyik ismerősödnek, amikor közhelyes mondattal foglalt össze valamit.

Ha ez még mindig így van, jobb, ha tudod, hogy Oravecz Nórát Facebookon teljesen felváltotta egy másik közhelygyártó nő, Bihari Viktória.

Bihari Viktória egyedülállóan sikeres Facebook-sztár, Kovács Bettynával vagy Gagastar Milánnal ellentétben nem nagyon videózik, a szöveges posztjaival érvényesül. Sikerének egyik titka, hogy a nyomoráról posztol nagyon változatos témákban.

Sikerének másik titka, hogy olyan jól bevált, szakállas sztorikat fogalmaz át saját szájízére , amiket már a Hahota magazinban is lehetett olvasni. Nyilván csak azért írom ezt, mert irigy vagyok rá, hogy ő lett híres ezzel és nem én, de ezt az értelmező kéziszótárt társkeresőkhöz például biztos, hogy 2005-ben is láttam már.

Biharit minden magyar ember látta már Facebookon, ha máshol nem, hát akkor, amikor Puzsér Róbert egyszer megemlítette őt egy bejegyzésében, de nemrég Tibi atyával is volt egy közös estje. A lényeg most az, hogy

Bihari Viktória blogjából, a Tékasztorikból film lesz.

(Amúgy könyv már van belőle.)

A remek tervről a Borsnak adott exkluzív interjút, amiben azt mondja, olyan filmes szakemberrel dolgozik,

"aki fillérekből képes remek mozit készíteni"

Bihari Viktória nem akart főszereplő lenni a filmben, de a filmes szakember azt mondta neki, nem baj, hogy nem járt színművészetire, "az ő anyja sem végezte el a vendéglátóiparit, mégis fenséges székelykáposztát készít". Fatert lehet, hogy Csuja Imre játssza majd.

Bihari Viktóriát ennek ellenére teljes mértékben tisztelni és támogatni kell, mert ellentétben másokkal, szörnyű álmát nem közpénzből, hanem a rajongók és a szponzorok támogatásából szeretné megvalósítani.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt