Semmi sem hiányzott jobban a magyar embereknek, mint egy film Bihari Viktória és Csuja Imre főszereplésével

bulvár
2016 május 15., 14:28
comments 127

Ez most olyan volt, mintha Oravecz Nóra vagy Coelho írta volna

- írtad talán már te is lenézően valamelyik ismerősödnek, amikor közhelyes mondattal foglalt össze valamit.

Ha ez még mindig így van, jobb, ha tudod, hogy Oravecz Nórát Facebookon teljesen felváltotta egy másik közhelygyártó nő, Bihari Viktória.

Bihari Viktória egyedülállóan sikeres Facebook-sztár, Kovács Bettynával vagy Gagastar Milánnal ellentétben nem nagyon videózik, a szöveges posztjaival érvényesül. Sikerének egyik titka, hogy a nyomoráról posztol nagyon változatos témákban.

link Forrás

Sikerének másik titka, hogy olyan jól bevált, szakállas sztorikat fogalmaz át saját szájízére , amiket már a Hahota magazinban is lehetett olvasni. Nyilván csak azért írom ezt, mert irigy vagyok rá, hogy ő lett híres ezzel és nem én, de ezt az értelmező kéziszótárt társkeresőkhöz például biztos, hogy 2005-ben is láttam már.

link Forrás

Biharit minden magyar ember látta már Facebookon, ha máshol nem, hát akkor, amikor Puzsér Róbert egyszer megemlítette őt egy bejegyzésében, de nemrég Tibi atyával is volt egy közös estje. A lényeg most az, hogy

Bihari Viktória blogjából, a Tékasztorikból film lesz.

(Amúgy könyv már van belőle.)

A remek tervről a Borsnak adott exkluzív interjút, amiben azt mondja, olyan filmes szakemberrel dolgozik,

"aki fillérekből képes remek mozit készíteni"

Bihari Viktória nem akart főszereplő lenni a filmben, de a filmes szakember azt mondta neki, nem baj, hogy nem járt színművészetire, "az ő anyja sem végezte el a vendéglátóiparit, mégis fenséges székelykáposztát készít". Fatert lehet, hogy Csuja Imre játssza majd.

Bihari Viktóriát ennek ellenére teljes mértékben tisztelni és támogatni kell, mert ellentétben másokkal, szörnyű álmát nem közpénzből, hanem a rajongók és a szponzorok támogatásából szeretné megvalósítani.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.