Júniusban szembesítik Rogán Antalt Portik Tamással

Nem mindennapi találkozásra kényszerülhet júniusban Rogán Antal, aki személyiségi jogi pert kezdeményezett Juhász Péter ellen, mert Juhász bűnözőnek nevezte. Juhász a bizonyítási eljárás részeként kezdeményezte Rogán Antal és Portik Tamás szembesítését, mert az előbbi határozottan tagadta, hogy ismerné Portikot, az utóbbi viszont határozottan állítja, hogy igen.

Annyi bizonyos, hogy Pápa Mariann, aki Habony Árpád nagynénje és Kocsis Máté korábbi állítása szerint Portik Tamás élettársa is volt, az V. kerületben bevett módszerrel pár hetes bérlői jogviszony után jelentős kedvezménnyel, 52 millió forintért vehetett meg egy Károly körúti ingatlant, amit pár hónappal később 102 millióért értékesített tovább. Az ügyben nyomoznak, a nagyon sokszor meghosszabbított határidő július 21-én jár majd le.

De most nem ez a lényeg, hanem az, hogy a bíróság rendelkezése szerint június 17-én 10 órakor Rogánt a Gyorskocsi utcában szembesítik Portik Tamással. Save the date!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.