4 pontunk van, küzdős meccsen 1-1-et játszottunk Izlanddal – ÉLŐ

  • Az Ausztria elleni 2-0 nagy bravúr volt, de most egy nehezebb ellenféllel állunk szemben.
  • A 3 ponttal csoportelső magyar válogatott bebiztosíthatja a továbbjutást a portugálok ellen 1-1-et játszó izlandiakkal szemben.
  • Közben Marseille-ben magyarok ezrei vannak extázisban.

Az UEFA szerint izlandi volt a meccs játékosa

Méghozzá Sigthorsson. Ezt én magyarként határozottan visszautasítom. (Az osztrákok elleni meccsen Kleinheisler volt.)

ECUADORRRR!!!

Dzsudzsák „Sash” Balázs nagyon boldog, mint mondta, ekkora tábor előtt nem is lehetett veszíteni, talán még Budapesten sem volt ekkora szurkolás a magyar válogatottért (nyilván méretbeli okok miatt). Azt is elmondta, hogy a magyar válogatott nem szállt el önmagától, továbbra sem tartják magukat az Eb nagy esélyesének, ők csak teszik a dolgukat.

Az ember, aki a legközelebb volt a gólhoz

A labdát az izalndi hálóba lövő védő gyakorlatilag elvette a gólt Böde Dáneiltől, a Ferencváros csatárától. Az izlandi 11-esről azt mondta: vissza kell nézni a felvételeket.

Storck: Mi játszottuk a focit

A szövetségi kapitány szerint egy nagyon erős csapat ellen játszottunk, így is nagyszerű játékot játszottunk, mi játszottuk a focit. Mindent megpróbáltunk – mondta Storck, aki szerint nem volt igazságos az ellenünk megítélt 11-es.

Továbbra is igaz: 44 éve veretlenek vagyunk az Eb-n

1972 óta nem veszítettünk pontot Európa-bajnokságon. A helyszínen lévő 20-30 ezer magyar szurkoló a meccs után elénekelte a Himnuszt.