Túladagolásban meghalt Cuba Gooding Sr.

GYÁSZ
2017 április 21., 08:18
comments 90
Cuba Gooding Sr. és Jr. Fotó: Stephen Lovekin/Getty Images
photo_camera Cuba Gooding Sr. és Jr. Fotó: Stephen Lovekin/Getty Images

Csütörtökön, 72 éves korában elhunyt Cuba Gooding Sr., jazz és r'n'b énekes. Testét Los Angeles Woodland  negyedében találták meg, drogfogyasztáshoz alkalmas eszközök és több üres alkoholos üveg mellett. Megpróbálták újjáéleszteni, de már hiába.

Cuba Gooding Sr. a The Main Ingredient együttes frontembereként lett ismert előadó a '70-es években. Legnagyobb slágere az "Everybody Plays the Fool" volt 1972-ből. 

link Forrás

Családja barbadosi, onnan menekültek el a Goodingok Kubába, és innen ered a keresztnév is, amit aztán fiának is továbbadott. Négy gyermeket nevelt fel, három színészt és egy zenészt, közülük a leghíresebb, Cuba Goodin Jr. már New Yorkban látta meg a napvilágot. Cuba Gooding Sr. két önálló albumot jelentetett meg, szólókarrierjét 1993-ban fejezte be. (TMZ)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.