Legyek ura típusú horror lett a bahamai luxusfesztiválból, ahova hárommillió volt a belépő

bulvár
2017 április 28., 20:07
comments 215
link Forrás

A lehető legexkluzívabb luxusfesztiválként hirdették a Bahama-szigeteken, egy korábban Pablo Escobar kolumbiai drogbáró által birtokolt magánszigeten tartott Frye fesztivált, amit egy Ja Rule nevű előadóművész cége szervezett, és egyébként 12 ezer dollár, tehát vagy három és fél millió forint volt a beugró. Az ígért fellépők között volt a Blink-182, Major Lazer, Skepta, Disclosure és mások.

A buli előtti kampány igazi luxushangulatot ígért.

link Forrás

Csakhogy a fesztivál kezdete után nem sokkal a luxusfesztiválra érkező luxusvendégek elborzadt képeivel lett tele az Instagram és a Twitter. Először is kiderült, hogy a sziget nem is magánsziget, van rajta például egy település, ahol emberek laknak. A fesztiválra hamarosan tolvajok szivárogtak be, akik több vendéget a biztonságiak asszisztálása mellett raboltak ki.

A bulin viszont totális káosszal találkoztak a vendégek. Nem volt áram és víz, az ígért luxuslakosztályok helyett segélysátrakat kaptak, és azokat sem szerelték össze időben:

link Forrás
link Forrás
link Forrás
link Forrás

A szekrényekhez nem adtak lakatot és nem is mondták, hogy hozni kellene:

link Forrás

A luxusbárban nem volt sör, de voltak műanyag szemeteshordók, amiken lehetett könyökölni:

link Forrás

És a "gourmet kaja" ilyen műanyag dobozokban szétosztott szendvicsek formájában materializálódott – egy idő viszont egyszerűen nem jutottak élelemhez a fesztiválozók.

link Forrás
link Forrás

Ezért rövid idő alatt a luxusbuli-menekültek hazaszállítása lett a prioritás.

link Forrás

Ja Rule szerint nem az ő hibája volt, de bocsánatot kér:

link Forrás

Még a bahama-szigeteki turisztikai minisztérium is közleményben sajnálkozott.

link Forrás

(Boingboing, Bloomberg, Telegraph)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.