Val Kilmer leküzdötte a nyelvrákot

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

Tavaly még tagadta, most viszont elismerte Val Kilmer amerikai filmsztár, hogy sokáig rákban szenvedett. Mostanra meggyógyult. Az 57 éves egykori Batman a Reddit Ask Me Anything szeánszán beszélt erről. 

Val Kilmer és Charlize Theron az 1995-ös Szemtől szemben (Heat) című filmben.Fotó: Warner Bros. / Regency Enterpris/Collection Christophel

Az is érdekes, hogy terelődött erre a szó egyáltalán. Tavaly októberben a "The Ghost and the Darkness" című filmben Kilmerrel közösen dolgozó Michael Douglas filmsztár kotyogta el, hogy kollégája "valami hasonlóban szenved, mint ő korábban" és még azt is hozzátette, hogy a dolgok nem alakulnak túl fényesen Kilmer számára, a "terminal cancer" kifejezést használta, ami végső stádiumú betegségre utal.  

Douglas nemrég gyógyult meg, miután száj- illetve nyelvrákot diagnosztizáltak nála. Douglas elég őszintén beszélt arról, hogy HPV vírus okozta nála a betegséget, ami könnyen összefüggésben lehet a gyakori orális szexszel. 

    Kilmer később a Facebookon azt írta, hogy Douglas elnézést kért tőle az incidens miatt, és hogy mindez csak spekuláció illetve félreértés volt, most viszont a Redditen megvallotta, hogy tényleg ez volt a helyzet. Barátja, Douglas csak segíteni akart, mivel az interjú idején Kilmer eltűnt a nyilvánosság elől. (CNN)

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.