Rémálom a táncparketten: lesérült a vezérpikacsu, azonnal elvonszolták

tragédia
2017 május 05., 21:14

A dél-koreai Pokémon Világfesztiválon kb. egy perccel azután, hogy a pikacsuk elkezdték ropni Nikki Blonsky You Can't Stop the Beat című számára, látszott, hogy a vezérpikacsuval valami nincs rendben. Ám ahelyett, hogy a zenét leállították volna, és orvosi segítséget nyújtottak volna neki, brutálisan megragadták, és hátravitték, a többi, rémült pokémon pedig egy pillanatra sem hagyta abba az ugrálást.

Ám pont amikor azt hinnénk, vége a műsornak, 4:30 után a lesérült pikacsu vastaps, illetve a testőrök kíséretében újra feltűnik, és elindul a kis társaihoz. De ez most nem mese! Már éppen odaérne, amikor megint látszik rajta, hogy nincs teljesen rendben (ami a kegyetlen bánásmód után nem csoda), és újraindul a rémálom: ismét elvonszolják, és ezzel megpecsételődik a sorsa. Tragédia. Horror! (Vice)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.