Tizenegy óra után sikerült lerimánkodni egy medvét a fáról, de perceken belül visszamászott egy másikra

ÁLLAT
2017 május 19., 07:15
comments 71

Napok óta gondoskodik a washingtoni Renton lakóinak szórakoztatásáról egy, a városka központjába keveredett amerikai feketemedve. Az állatra szerda reggel figyelt fel egy helyi lakos, Tyrone Wilson, aki épp a szemetét vitte ki. Ennek van jelentősége a történet szempontjából, mert Nadin Drisseq, a Bear Smart Washington medveszakértője szerint az állat azért kószálhatott a városban, mert tudta, hogy Rentonban szerdán szállítják el a szemetet.

link Forrás

A medvét valami megriaszthatta, ezért felmászott egy fára, amiről viszont látszólag nem tudott lejönni. A kiérkező vadőrök babzsákokkal lőttek rá, hogy hátha attól leszalad, de inkább csak még feljebb mászott.

"Gyönyörű. Gyönyörű ilyesmit látni. Munka közben figyelhetem meg az anyatermészetet" - rajongott Tyrone Wilson.

A vadőrök gondban voltak, nem akarták kábítólövedékkel lőni az állatot, mert akkor megsérülhetett volna a zuhanástól, vagy akár a földet érve megzavarodva beronthatott volna a közeli iskolába is, ahol csak egy medve miatt nem szakították meg a tanítást.

link Forrás

A medve végül 11 óra elteltével magától lemászott. A vadőröknek azonban ekkor se sikerült elkábítaniuk, mert szinte azonnal felszaladt egy másik fára.

És még mindig ott csücsül. (Via WJLA)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.