Kevés szebb dolog van Budapesten egy nyári hajnalnál

időjárás
2017 június 27., 04:03
comments 81
Budapesti hajnal 2016. augusztus 18-án.
photo_camera Budapesti hajnal 2016. augusztus 18-án. Fotó: Andropov Aleksey/AlexDROP / ysdf@yandex.ru / Flickr CC BY NC-SA 2.0

Na, ez utóbbi, a kellemes idő hamar elmúlik, már délelőtt 25-26 fok lehet az országban, a napsütést csak némi gomolyfelhőképződés zavarja meg. Délután már tombolni fog a kánikula, az ország leghidegebb pontjain is 30 fok lesz, az is árnyékban. A csúcs az előrejelzés szerint 34 fok körül alakul majd. Záporra, zivatarra elvétve, és csak az Északi-Középhegységben vagy az Alpokalján számíthatunk.

A nappali meleget nem követi erős lehűlés, még késő este is 23-28 fok lesz, nem csoda, hogy szerda délelőtt már 25-28 fokról indulhat a felmelegedés. Tudják, vigyék be a folyadékot fokozottan.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.