Donald Trump belefáradt a G20-azásba, lányát, Ivankát küldte maga helyett a megbeszélésekre

Donald Trump szombat délelőtt visszavonult a G20-csúcstalálkozó munkatanácskozásáról, és a lányát, Ivanka Trumpot küldte maga helyett, erősítette meg a tanácskozáson részt vevő több delegáció is. Trump távozásáról először Szvetlana Lukas, az orosz elnök főtanácsadója számolt be, hogy aztán más delegációk is megerősítsék a hírt.

Ivanka Trump tanácsadói tisztséget tölt be az édesapja mellett. Státusa azonban bírálatokat vált ki, főleg külföldön. "A politika keverése a családdal és az üzlettel, leginkább a nepotizmusra emlékeztet, nálunk ez elképzelhetetlen lenne" - mondta Sigmar Gabriel német külügyminiszter nemrégiben, amikor Ivanka Trump látogatást tett Németországban. (MTI)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.