Mike Pence fogadásból fogdosta az űreszközt, amire direkt rá volt írva, hogy ne fogdossák

külföld
2017 július 08., 13:18
comments 117

Futótűzként terjedt szét a világhálón Mike Pence, az Egyesült Államok alelnökének egy fotója, amely a Kennedy Űrközpontban tett csütörtöki látogatásán készült, és azt mutatja, hogy Pence éppen megfogdos egy "kritikus űrrepülési eszköz, NE FOGD MEG" feliratú táblával felcimkézett űreszközt - az Orion űrhajó egyik titánból készült fedlapját.

"Bocs, @NASA, Marco Rubio heccelt fel" - írta másnap a Twitteren Pence, amire a tréfás kedvű exelnökjelölt szenátor csak annyit válaszolt, hogy "igaz, ami igaz, de azt is mondtam az @Alelnöknek, hogy ha eltöri, meg is veszi".

A NASA amúgy sietve közölte, hogy az alelnöknek nincs miért bocsánatot kérni, a "NE FOGD MEG" feliratot rutinból rakják rá ezekre az eszközökre, mint ahogy a gyorséttermekben is állandóan kint van a vizes padlóra figyelmeztető tábla, még ha a padló amúgy csontszáraz is. "Az eljárásrend szerint az alkatrészeket összeillesztésük előtt alaposan meg kell puscolni, tehát semmi gond nincs azzal, ha összefogdossák a felületét. Máskülönben védőtakaróval lennének lefedve, mint ahogy nem sokkal arrébb a hőpajsz le is volt takarva" - írta közleményében a NASA. (Via Time)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt