Orbán az európai jövővel összefüggő dilemmáiról fog beszélni Tusványoson

A hagyományoknak megfelelően felszólal jövő szombaton a 28. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor nagyszínpadán Orbán Viktor, jelentette be Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke. A miniszterelnök várható

"megosztja az európai jövővel összefüggő dilemmáit."

Németh szerint Tusványos politikai értékvilágot is jelent, és ennek egy változó időszakban megnő a jelentősége. A fideszes politikus elmondta, hogy most először lép fel a fesztivál történetébe a Skorpió zenekar. Toró T. Tibor, az Erdélyi Magyar Néppárt ügyvezető elnöke a pénteki sajtótájékoztatón elmondta, hogy a miniszterelnök mellett Semjén Zsolt, és Balog Zoltán vesz részt a programokon, illetve Erdélybe utazik Süli János paksügyi miniszter is. 

"Tusnádra csak az nem jön el, aki nem akar eljönni,"

jelentette ki Toró. Szerinte mára politikai presztízsnek számít a részvétel. (MTI)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.