Volt, aki hetvenmillióval többet ajánlott, mégis Mészáros köre vette meg a balatonakali Strand kempinget

gazdaság
2017 július 17., 07:08

A 24.hu számolt be a balatonakali Strand kemping fura adásvételéről. A területet a felszámoló már 2016 tavaszán is megpróbálta eladni 370 milliós irányáron, de csak egy 333 milliós ajánlat érkezett. Keveselték, nem adták el a part menti területet. Idén újrapróbálkoztak, a kiírásba bekerült egy új terület is, az irányár pedig 817 millióra ugrott. Erre még januárban érkezett egy 370 milliós ajánlat, amit szintén nem fogadtak el, hogy

a márciusi kiírás háromszázmilliós vételi ajánlatát azonnal leokézzák.

A nyertes Zion Europe Kft.-t még januárban alapította egy Seychelle-szigeteki cég, a DENTHOLM CORP., aminek vezetője májusban lett Linczényi Aladin Ádám, aki a Konzum Nyrt. egyik igazgatósági tagja, a tulajdonosa pedig BLT Ingatlan Kft., a Konzum Nyrt. közvetett érdekeltségébe tartozó BLT Group Zrt. leányvállalata lett.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.