Volt, aki hetvenmillióval többet ajánlott, mégis Mészáros köre vette meg a balatonakali Strand kempinget

A 24.hu számolt be a balatonakali Strand kemping fura adásvételéről. A területet a felszámoló már 2016 tavaszán is megpróbálta eladni 370 milliós irányáron, de csak egy 333 milliós ajánlat érkezett. Keveselték, nem adták el a part menti területet. Idén újrapróbálkoztak, a kiírásba bekerült egy új terület is, az irányár pedig 817 millióra ugrott. Erre még januárban érkezett egy 370 milliós ajánlat, amit szintén nem fogadtak el, hogy

a márciusi kiírás háromszázmilliós vételi ajánlatát azonnal leokézzák.

A nyertes Zion Europe Kft.-t még januárban alapította egy Seychelle-szigeteki cég, a DENTHOLM CORP., aminek vezetője májusban lett Linczényi Aladin Ádám, aki a Konzum Nyrt. egyik igazgatósági tagja, a tulajdonosa pedig BLT Ingatlan Kft., a Konzum Nyrt. közvetett érdekeltségébe tartozó BLT Group Zrt. leányvállalata lett.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.