Sokkal melegebben kellett volna öltöznöm

Grafika: Országos Meteorológiai Szolgálat

Egyszámjegyű hőmérsékletekkel virradt ránk ez a hét, amit volt alkalmam a bőrömön is megtapasztalni az időjárási viszonyokhoz képest alulmért öltözetemmel. No sebaj, legalább délután már nem fogok nagyon fázni, addigra az ország nagy részén 17-19, délkeleten akár 20-22 fokig is melegedhet.

Csapadékkal ma különösebben nem kell számolni, a hajnali ködfoltok feloszlása után hosszabb-rövidebb időre mindenhol kisüt majd a nap. Délutánutól a Dunántúlon megerősödik a felhőzet, ott az este már eshet. A hét hátralevő részéből kedden lesz valamivel melegebb, cserébe jó csapadékos nap lesz. A továbbiakban már annak is örülhetünk, ha húsz fok lesz. Ideje szembenéznünk a valósággal: ősz van.

A frissen ébredők még gyorsan nézzenek ki az ablakon, tájolják magukat kelet felé, mert gyönyörű a Hold!

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.