Sokkal melegebben kellett volna öltöznöm

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Grafika: Országos Meteorológiai Szolgálat

Egyszámjegyű hőmérsékletekkel virradt ránk ez a hét, amit volt alkalmam a bőrömön is megtapasztalni az időjárási viszonyokhoz képest alulmért öltözetemmel. No sebaj, legalább délután már nem fogok nagyon fázni, addigra az ország nagy részén 17-19, délkeleten akár 20-22 fokig is melegedhet.

Csapadékkal ma különösebben nem kell számolni, a hajnali ködfoltok feloszlása után hosszabb-rövidebb időre mindenhol kisüt majd a nap. Délutánutól a Dunántúlon megerősödik a felhőzet, ott az este már eshet. A hét hátralevő részéből kedden lesz valamivel melegebb, cserébe jó csapadékos nap lesz. A továbbiakban már annak is örülhetünk, ha húsz fok lesz. Ideje szembenéznünk a valósággal: ősz van.

A frissen ébredők még gyorsan nézzenek ki az ablakon, tájolják magukat kelet felé, mert gyönyörű a Hold!

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.