Vége a köztéri alkoholizálásnak Goán

külföld
2017 szeptember 19., 17:40

Manohar Parrikar miniszterelnök bejelentette, a kormány döntése alapján rövid időn belül betiltják a köztéri alkoholfogyasztást Goán, és szigorítják az alkoholárusítási szabályokat is.

A kormány egy tavalyi törvénymódosítással számos olyan területet jelölt ki Goán, ahol büntethetővé tették a nyilvános alkoholfogyasztást. Ennek eredményeként a rendőrök több alkalommal szabtak már ki bírságot, sőt több embert le is tartóztattak. Ezek a szabályok a vezetők szándékai szerint nemsokára az egész államra vonatkoznának. (The Times of India)

Szőke Dániel

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.