Órákkal a mexikói földrengés után Új-Zélandnál is volt egy 6,1-es erősségű földrengés

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Csak néhány órával azután, hogy Mexikóban 7,1-es erősségű földrengés pusztított és ölt meg több száz embert, Új-Zélandtól nem messze, a Déli-óceánban, a tenger alatt is volt egy szintén erős, 6,1-es erősségű földrengés – jelentette be a US Geological Survey (USGS).

A földrengés központja 10 km sekély vízben, 211 km-rel nyugatra az Auckland-szigetektől volt. Nem adtak ki cunamiriasztást a földrengés után. (Independent)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.