Tuzson szerint csak akkor tudja megállítani a kormány a "Soros-tervet", ha erőt kap nemzeti konzultáción

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A M1 péntek esti adásában mondta fel az októberi nemzeti konzultáció kommunikációs paneljeit Tuzson Bence államtitkár. Elhangzott:

  • a bevándorlás nem pártügy,
  • hanem nemzeti ügy,
  • sőt, évtizedekre meghatározza egy ország sorsát.

"Ezért kérünk mindenkit, hogy vegyen részt a "Soros-tervről" hamarosan meginduló nemzeti konzultáción," mondta Tuzson. Hangsúlyozta: 

"meg kell állítani a Soros-tervet. De ezt csak akkor lehet megtenni, ha erőt kap a kormány, ha az emberek akaratát tudja képviselni."

A támadás irányát is meglibbentette az államtitkár: szerinte a baloldal "vagy egyes újságírók" tagadják a "Soros-terv" létezését is, pedig az írásos formában is megjelent. (MTI)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.