Hét terrortámadást akadályozott meg március óta a londoni rendőrség

Sadiq Khan, London polgármestere szerint sokkal véresebb is lehetett volna az idei év, ha a rendőrség nem végezné olyan jól a munkáját. Bár március óta a terroristák négy támadást is végrehajtottak - ezekben összesen 13-an vesztették életüket - de Khan szerint ennél is többet merényletet sikerült megakadályozniuk a hatóságoknak. "Márciustól mostanáig négy terrortámadás volt, de hetet sikerült megakadályoznunk" - jelentette be pártja, a Munkáspárt brightoni kongresszusán.

Júliusban a Met, a londoni rendőrség főnöke arról beszélt, hogy a megelőző négy hónapban hat terrortámadást akadályoztak meg, ezek szerint azóta még egyet. (Via The Sydney Morning Herald)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.