A Jobbik megint vérig sértett valakiket, és nyilván nem fognak bocsánatot kérni

Orosz Lászlóné a Fidesz egri önkormányzati képviselője sajtótájékoztatón jelentette be, hogy számtalan levelet kap, amikben a polgárok sérelmezik Mirkóczki Ádám egyik kijelentését. 

A jobbikos képviselő valakikre valahol, azt mondta, hogy „csak az érdekli őket, hogy vegyenek sört a Tescóban és megnézzék este a meccset a tévében”.

A levélírók azt érzik, hogy Mirkóczki Ádám lenézi őket, azért mert szeretnek meccset nézni és mellé sört fogyasztani.

A szurkolni szerető levélírók felháborodását Orosz Lászlóné képviselő is osztja, hiszen jómaga is a televízió előtt szurkolt az Európa-bajnokság idején. Állítása szerint megnézte az összes mérkőzést, sőt sört is iszik néha. 

A levélírók és Orosz Lászlóné szeretnék, ha a szurkolóellenes Mirkóczki Ádám bocsánatot kérne az emberektől, de kételkednek benne, hogy ezt megteszi, hiszen még a nyugdíjasoktól sem kértek bocsánatot.

Mirkóczki Ádám, a szurkolóellenes politikus 

A botrányról a Füzesabonyi Városi Televízió számolt be. Alább megtekinthető a teljes anyag:

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.