A Jobbik megint vérig sértett valakiket, és nyilván nem fognak bocsánatot kérni

elmebaj
2017 szeptember 26., 09:51
comments 426

Orosz Lászlóné a Fidesz egri önkormányzati képviselője sajtótájékoztatón jelentette be, hogy számtalan levelet kap, amikben a polgárok sérelmezik Mirkóczki Ádám egyik kijelentését. 

A jobbikos képviselő valakikre valahol, azt mondta, hogy „csak az érdekli őket, hogy vegyenek sört a Tescóban és megnézzék este a meccset a tévében”.

A levélírók azt érzik, hogy Mirkóczki Ádám lenézi őket, azért mert szeretnek meccset nézni és mellé sört fogyasztani.

link Forrás

A szurkolni szerető levélírók felháborodását Orosz Lászlóné képviselő is osztja, hiszen jómaga is a televízió előtt szurkolt az Európa-bajnokság idején. Állítása szerint megnézte az összes mérkőzést, sőt sört is iszik néha. 

link Forrás

A levélírók és Orosz Lászlóné szeretnék, ha a szurkolóellenes Mirkóczki Ádám bocsánatot kérne az emberektől, de kételkednek benne, hogy ezt megteszi, hiszen még a nyugdíjasoktól sem kértek bocsánatot.

Mirkóczki Ádám, a szurkolóellenes politikus
photo_camera Mirkóczki Ádám, a szurkolóellenes politikus 

A botrányról a Füzesabonyi Városi Televízió számolt be. Alább megtekinthető a teljes anyag:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.