Tiborczék újították fel a világítást a stadionban, ahol a hétvégén félbe kellett szakítani egy meccset, mert vaksötétbe borult minden

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az Index ír arról, hogy a hétvégi magyar bajnoki forduló üde színfoltja, azaz a világítás meghibásodása miatt már a 22. percben lefújt Vasas-Haladás meccs mögött Orbán Viktor veje, Tiborcz István is feltűnik.

Ugyanis az újpesti stadion világítását az akkor még Tiborcz tulajdonában lévő ELIOS Zrt. újította fel egy másik céggel közösen, potom 110 millió forint állami pénzért. A beszámolók szerint a meccsen előbb a reflektorok egy része aludt el, majd idővel az összes. 

Nem ez volt az egyetlen hasonló malőr idén, augusztus végén előbb a felcsúti csodaaréna sötétedett el (ekkor énekelték a Videoton drukkerei az emlékezetes 'Mészáros, hol van a villany, ezt is elloptad' szövegű dalt), majd most ezen a hétvégén Újpesten is kimúltak a fények. 

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.