Jó reggelt, ma sütni fog a nap!

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Kezdjük a jó hírrel: nyugat felől fokozatosan csökken a felhőzet, így az ország legnagyobb részén napos, vagy legalább változóan felhős idő várható. Meleg persze ettől még nem lesz, de a pillanatnyi helyzetnél, amikor Zalától Komárom-Esztergom megyéig egy fagyos sáv takarja az országot, csak-csak.

Az előrejelzés szerint már délelőtt mindenhol elmúlhat a fagy, a leghidegebb északi részeken is legalább +1 fok lesz, a legmelegebb, nyugati és déli területeken pedig akár +5 fok is! Délutánra, amikor az északi hegyekben és a Duna-Tisza közén zavartalan lesz már a napsütés, 5-8 fokig is melegedhet. Késő éjjel újra fagyok jöhetnek. (Via OMSZ)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.