Jó reggelt, ma sütni fog a nap!

Kezdjük a jó hírrel: nyugat felől fokozatosan csökken a felhőzet, így az ország legnagyobb részén napos, vagy legalább változóan felhős idő várható. Meleg persze ettől még nem lesz, de a pillanatnyi helyzetnél, amikor Zalától Komárom-Esztergom megyéig egy fagyos sáv takarja az országot, csak-csak.

Az előrejelzés szerint már délelőtt mindenhol elmúlhat a fagy, a leghidegebb északi részeken is legalább +1 fok lesz, a legmelegebb, nyugati és déli területeken pedig akár +5 fok is! Délutánra, amikor az északi hegyekben és a Duna-Tisza közén zavartalan lesz már a napsütés, 5-8 fokig is melegedhet. Késő éjjel újra fagyok jöhetnek. (Via OMSZ)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.