Hűtlen kezelés gyanúja miatt nyomoznak a botrányos Feneketlen-tavi lakópark ügyében

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Heti Válasz írta meg, hogy BRFK Korrupciós és Gazdasági Bűnözés Elleni Főosztálya hűtlen kezelés gyanúja miatt nyomozni kezdett a Buda Gardens-botrány ügyében. Ez az a budai Feneketlen tó melletti telek, amit gyanús körülmények közt előbb privatizáltak, majd adtak tovább egy ingatlanfejlesztőnek, ami egy 350 lakásos lakóparkot tervezett oda.

Az augusztusban kirobbant ügyben ketten is, Tényi István hivatásos feljelentő és Szigetvári Viktor, az Együtt politikusa is feljelentést tettek. A Fővárosi Főügyészség előbb felejelentéskiegészítést rendelt el, most pedig a BRFK korrupcoó elleni osztálya nyomozni kezdett.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.