Hűtlen kezelés gyanúja miatt nyomoznak a botrányos Feneketlen-tavi lakópark ügyében

bűnügy
2017 november 28., 11:07
comments 46

A Heti Válasz írta meg, hogy BRFK Korrupciós és Gazdasági Bűnözés Elleni Főosztálya hűtlen kezelés gyanúja miatt nyomozni kezdett a Buda Gardens-botrány ügyében. Ez az a budai Feneketlen tó melletti telek, amit gyanús körülmények közt előbb privatizáltak, majd adtak tovább egy ingatlanfejlesztőnek, ami egy 350 lakásos lakóparkot tervezett oda.

Az augusztusban kirobbant ügyben ketten is, Tényi István hivatásos feljelentő és Szigetvári Viktor, az Együtt politikusa is feljelentést tettek. A Fővárosi Főügyészség előbb felejelentéskiegészítést rendelt el, most pedig a BRFK korrupcoó elleni osztálya nyomozni kezdett.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.