148 milliárd forint világháborús kárpótlást követel Németországtól a Honfoglalás 2000

A rendszeresen bizarr közleményekben utazó és Vlagyimir Putyin egyik legnagyobb magyar rajongóinak számító civil szervezet friss megnyilatkozását az MTI hozta le. 

Eszerint a Honfoglalás 2000 most a német kormánnyal egyre komolyabb diplomáciai csatákba bonyolódó lengyel kormányhoz csatlakozna, és ők is kártérítést követelnek a világháborúk okozta károk miatt.

Mint írják, Németország két világháború kirobbantásáért felelős, és ezzel mérhetetlen pusztítást okoztak Európában. Külön kiemelik a második világháború végét, amikor a német csapatok 1945 januárjában felrobbantották Budapest hét hídját, hogy ezzel lassítsák a szovjet csapatok előrenyomulását. 

Az értelmetlen, indokolatlan barbárság óriási kárt okozott Magyarországnak. 

– írják, majd áttérnek arra, hogy Magyarország eddig nem fordult hasonló igénnyel Németországhoz, és ugyan ma már az országban véghezvitt pusztítást nem lehet felmérni, de a hidak újjáépítésének költsége a mai árakon számítva lehetséges. 

Ki is számoltak, és eredményeiket meg is írták Németország nagykövetségének: 148 milliárd forint megfizetését követelik a német államtól. A közleményük azzal zárul, hogy egyben követelni kéne a migránsok meghívása nyomán keletkezett kiadások (kerítés meg stb, írják) megtérítését is, de ennek a követelésnek a megállapítása a kormány feladata szerintük. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.