A XXI. század legfontosabb magyar találmánya a melegítőnadrágszárból varrt tacskóruha

Első kézből mondhatom, hogy tacskóra nem könnyű ruhát húzni, aminek rengeteg oka van. Ebből a rengeteg okból egy csomót ikszelt ki egyszerre Andrea, amikor a pasija Adidas-mackónadrágjának a szárából alkotott a kígyótestre is pompásan rásimuló, azt össze ugyanakkor nem szorító tacskósportpulóvert.

Ebben a jeges időben ez már-már Politis-szintű kemény hír, vagy másképpen hard news. Hogy még keményebbek és közszolgálatibbak lehessünk, arra kérlek, hogy ha te is saját kezűleg gyártottál ruhát a kutyádnak, és az jól sikerült, fotózd le és esetleg pár mondatban az alkotói folyamatról is számolj be. A cím: szilyl KUKAC 444.hu

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.