Világsztárok lézerkezelése az éles látásért

hirdetés
2017 december 05., 20:02
comments 22
ad

Extra éles látás fájdalom nélkül A FEMTO kezelés teljesen fájdalommentes, kényelmes és biztonságos eljárás a tökéletes éles látás eléréséhez, ezért is választják ezt a minőségre nagyon adó hírességek és a kiváló pilóták, űrhajósok is. Nem túlzás azt állítani, hogy a femtolézernek köszönhetően sasszeművé válhatunk, hiszen a kezelés után látásélességünk 125%-os, sőt akár 160%-os is lehet, mint Rubint Rékának vagy Straub Dezsőnek. Nem csoda, hogy New Yortól Tokióig népszerű lett ez a kezelés.

link Forrás

Viszlát szemüveg és kontaktlencse!

Hihetetlen, de a kezelés során alkalmazott femtolézer magyar találmány, amit az USÁ-ban kutató fizikus, Dr. Juhász Tibor talált fel. Mind a NASA, mind az amerikai haditengerészet elsőként engedélyezte ezt a lézerszemészeti eljárást a legféltettebb kincsei számára. A teljesen biztonságos eljárás során a lézer a milliméter ezredrészének pontosságával dolgozik. Az egész kezelés - előkészítéssel együtt -mindössze 8-10 percet igényel szemenként. Szerencsére nincs fájdalmas lábadozás sem, másnap már dolgozhatunk vagy akár sportolhatunk is. Egy dolog fog csak biztosan megváltozni az életünkben: örökre eldobhatjuk a szemüveget!

Válassza a legjobb helyet, a Sasszemklinikát!

Magyarországon is elérhető a rendkívüli eljárás az ország legnagyobb és legkorszerűbb lézerklinikáján, a Sasszemklinikán, ahol már 20 év alatt 93.000 lézerkezelés történt. Írásos orvosi garanciát vállalnak minden lézerkezelésre.

Legyen Ön is sasszemű!

A FEMTO kezelést rengetegen választották már itthon is, többek között
Tatár Csilla, Gombos Edina, Lola, Kiss Norbi is, akik mind maximálisan
elégedettek az eredménnyel. Szabaduljon meg Ön is a szemüvegétől
vagy a kontaktlencséitől a femtolézer segítségével, és hát ki tudja, akár
még űrhajósnak vagy vadászpilótának is jelentkezhet!

Ingyenes alkalmassági vizsgálatra jelentkezem a Sasszemklinikára!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.