Mészáros bankjánál jutott pénzhez a győri és a pécsi kaszinókoncesszió elnyerője

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Seszták Miklós fejlesztési miniszter köréhez köthető Treff-Klub Kft. előbb a győri, majd idén a pécsi kaszinó működtetésének jogát is megszerezte - írja az mfor.hu. A cég tulajdonosa Rákosfalvy Zoltán, a győri önkormányzat ügyvédje, aki korábban a Fidesz-frakciónak is dolgozott. Előtte a társaság Zámbó Istváné, Kisvárda korábbi alpolgármestere, önkormányzati képviselőé volt - Seszták Miklós ennek a körzetnek az országgyűlési képviselője. Nem ez az egyetlen közös szál Seszták és az új tulajdonosok között, a Treff-Klub ügyvezetője az a Kruppa Zsolt András, akinek felesége Seszták feleségével közösen vezet egy céget.

Úgy tűnik, a nagyszerű kapcsolatok ellenére a Treff-Klubnak forráshiánnyal kellett megküzdenie. Az mfor.hu szerint a cégkivonat november 9-i bejegyzése alapján október 18-ától Rákosfalvy üzletrészére zálogjogot jegyeztek be, a jogosult pedig Mészáros Lőrinc bankja, az MKB. Ez azt jelenti, ha valami rosszra fordulna a kaszinókoncessziókat birtokló cégnél, a tulajdonjog Mészárosék körébe kerülhetne. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.