Mészáros bankjánál jutott pénzhez a győri és a pécsi kaszinókoncesszió elnyerője

Reggel 4 hírlevél
Amit 2021-ben tudni kell, minden reggel.

A Seszták Miklós fejlesztési miniszter köréhez köthető Treff-Klub Kft. előbb a győri, majd idén a pécsi kaszinó működtetésének jogát is megszerezte - írja az mfor.hu. A cég tulajdonosa Rákosfalvy Zoltán, a győri önkormányzat ügyvédje, aki korábban a Fidesz-frakciónak is dolgozott. Előtte a társaság Zámbó Istváné, Kisvárda korábbi alpolgármestere, önkormányzati képviselőé volt - Seszták Miklós ennek a körzetnek az országgyűlési képviselője. Nem ez az egyetlen közös szál Seszták és az új tulajdonosok között, a Treff-Klub ügyvezetője az a Kruppa Zsolt András, akinek felesége Seszták feleségével közösen vezet egy céget.

Úgy tűnik, a nagyszerű kapcsolatok ellenére a Treff-Klubnak forráshiánnyal kellett megküzdenie. Az mfor.hu szerint a cégkivonat november 9-i bejegyzése alapján október 18-ától Rákosfalvy üzletrészére zálogjogot jegyeztek be, a jogosult pedig Mészáros Lőrinc bankja, az MKB. Ez azt jelenti, ha valami rosszra fordulna a kaszinókoncessziókat birtokló cégnél, a tulajdonjog Mészárosék körébe kerülhetne. 

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.