Mészáros bankjánál jutott pénzhez a győri és a pécsi kaszinókoncesszió elnyerője

A Seszták Miklós fejlesztési miniszter köréhez köthető Treff-Klub Kft. előbb a győri, majd idén a pécsi kaszinó működtetésének jogát is megszerezte - írja az mfor.hu. A cég tulajdonosa Rákosfalvy Zoltán, a győri önkormányzat ügyvédje, aki korábban a Fidesz-frakciónak is dolgozott. Előtte a társaság Zámbó Istváné, Kisvárda korábbi alpolgármestere, önkormányzati képviselőé volt - Seszták Miklós ennek a körzetnek az országgyűlési képviselője. Nem ez az egyetlen közös szál Seszták és az új tulajdonosok között, a Treff-Klub ügyvezetője az a Kruppa Zsolt András, akinek felesége Seszták feleségével közösen vezet egy céget.

Úgy tűnik, a nagyszerű kapcsolatok ellenére a Treff-Klubnak forráshiánnyal kellett megküzdenie. Az mfor.hu szerint a cégkivonat november 9-i bejegyzése alapján október 18-ától Rákosfalvy üzletrészére zálogjogot jegyeztek be, a jogosult pedig Mészáros Lőrinc bankja, az MKB. Ez azt jelenti, ha valami rosszra fordulna a kaszinókoncessziókat birtokló cégnél, a tulajdonjog Mészárosék körébe kerülhetne. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.