Mészáros bankjánál jutott pénzhez a győri és a pécsi kaszinókoncesszió elnyerője

2017 december 6., szerda 6:46
56

A Seszták Miklós fejlesztési miniszter köréhez köthető Treff-Klub Kft. előbb a győri, majd idén a pécsi kaszinó működtetésének jogát is megszerezte - írja az mfor.hu. A cég tulajdonosa Rákosfalvy Zoltán, a győri önkormányzat ügyvédje, aki korábban a Fidesz-frakciónak is dolgozott. Előtte a társaság Zámbó Istváné, Kisvárda korábbi alpolgármestere, önkormányzati képviselőé volt - Seszták Miklós ennek a körzetnek az országgyűlési képviselője. Nem ez az egyetlen közös szál Seszták és az új tulajdonosok között, a Treff-Klub ügyvezetője az a Kruppa Zsolt András, akinek felesége Seszták feleségével közösen vezet egy céget.

Úgy tűnik, a nagyszerű kapcsolatok ellenére a Treff-Klubnak forráshiánnyal kellett megküzdenie. Az mfor.hu szerint a cégkivonat november 9-i bejegyzése alapján október 18-ától Rákosfalvy üzletrészére zálogjogot jegyeztek be, a jogosult pedig Mészáros Lőrinc bankja, az MKB. Ez azt jelenti, ha valami rosszra fordulna a kaszinókoncessziókat birtokló cégnél, a tulajdonjog Mészárosék körébe kerülhetne.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt